Ons verhaal

Dr.GingerJuice
12/2019

De naam veranderde op een grappige wijze. Aan de onderkant van zijn flesje zette hij 'DR' , zijn initialen. De kopers begonnen hem Dokter Ginger te noemen. Hij veranderde zijn naam naar DR.GINGER.


100% recycleerbaar 

09/2020


Omdat er bij HPP geen verhitting plaatsvindt, blijven smaak,
nutritionele waarden, kleur en geur helemaal intact. 

Aangezien glas niet kan HPP behandeld worden door de druk zijn we overgeschakeld naar 100% recycleerbaar plastic. Dit kost minder energie om te produceren en is uiteindelijk beter voor het milieu.

Brusselsjuice
08/2019

Brusselsjuice. Dit was de naam die Dean gaf aan het gembersap alvorens er sprake was van DR.GINGER. Hij wou zijn Brusselse roots weergeven in het product en het in de naam verwerken.  

De juiste gember
03/2020

Er bestaan oneindig veel soorten gember. De ene is al wat pittiger, dikker of bruiner dan de andere. Uiteindelijk is Dean in maart 2020 tot de conclusie gekomen dat de biologische gember van China alles heeft wat DR.GINGER nodig heeft.


Dr.Ginger VOF

10/2021


Na twee jaar besefte Dean dat de vraag naar Dr.Ginger bleef stijgen. Hij besloot om samen met Jonathan Dr.Ginger VOF op te richten. De twee heren kennen elkaar al van kleinsaf en beschouwen mekaar als broers. Dean heeft dus niet lang moeten twijfelen toen Jonathan voorstelde om mee in dit prachtig project te stappen. Samen willen ze de waarde en kwaliteit van pure gembersap op de markt brengen.

Word jij een verdeler?